مشارکت 120 کشور در خنثی سازی حمله سایبری ایران به آمریکا :: پارس دانلود

كد ساعت و تاريخ

تور دبی

پارس دانلود

امنیت ، شبکه ، بازی های رایانه ای ، اخبار سایبری ...

پارس دانلود

امنیت ، شبکه ، بازی های رایانه ای ، اخبار سایبری ...

پارس دانلود

امام علی (ع) می فرماید:
هیچ گناهکاری را نا امید مکن، چه بسیار گناهکاری که عاقبت به خیر گشته
و چه بسیار خوش کرداری که در پایان عمر تباه شده و جهنمی گشته است.

Dear friends, it's best to look at the history of these 50 years We rebelled when there was no better ally than the United States for America Once we resurrected, we did not even know how to handle an old tank We rebelled when even the food in Iran was not enough for all people Once we resurrected, we did not even know what the real meaning of war was When we rose, everyone said that Iran was the most stable country in the region and now... We are the strongest regional power in terms of political stability We are the strongest country in the region in the military field We are the strongest region in the field of new science We are the strongest country in the field of manufacturing all types of missiles We are the strongest country in the region in terms of national, local, regional and family security We are the strongest cyberwar region in the region We are the strongest country in the field of domestic production (of course, our present president is an animal in all respects destroying the country, I love tramp) We are the strongest country in the region for the use of nuclear technology (and the region's poorest country in the field of nuclear weapons production (because our religious scholars consider this as equal to the war on God) We are the best in the world in the field of science production We are a member of the best countries in the field of medicine and family health We are a member of the best nations in the field of nanotechnology And... But before the revolution, we were only the military power of the region But before the revolution, we were the largest producer of crude oil But before the revolution, people were dying from the lack of science, food, lost culture, and so on .... But before the revolution, we were the only importer But before the revolution we had no private science But before the revolution, we had no scientist inside Iran But before our revolution our doctors were Indian But before the revolution, we did not know how to build a tower And... Please tell me which one is better? Before the revolution or after the revolution

لوگو روشنگری
طبقه بندی موضوعی
مهدویت امام زمان (عج)

مشارکت 120 کشور در خنثی سازی حمله سایبری ایران به آمریکا

محمد یی | چهارشنبه, ۱۱ شهریور ۱۳۹۴، ۰۶:۵۱ ق.ظ


پاسخ واشنگتن به تهران دیپلماتیک- تکنیکی بود

مشارکت 120 کشور در خنثی سازی حمله سایبری ایران به آمریکا

نگرانی از انجام حملات بیشتر موجب شد که دولت اوباما گزینه هک کردن شبکه های ایران را از روی میز بردارد و مشکل را از ریشه حل کند. به این ترتیب دولت تصمیم گرفت پروژه ای را آغاز کند که تا کنون هیچگاه در چنین مقیاسی عملیاتی نشده بود. آمریکا از بیش از 100 کشور خواست به رفع ترافیک کامپیوتری ایجاد شده کمک کنند.

دیپلماسی ایرانی: در بهار سال 2012، برخی از بزرگترین بانک ها در ایالات متحده هدف حملات سایبری قرار گرفتند. در آن زمان گفته شد که ایران این حملات را انجام داده است. حملاتی که طی آن وب سایت های این بانک ها برای چند ساعت از کار افتادند. این نخستین حمله دیجیتالی مهم از این دست حمله های سایبری بود که توسط یک دشمن خارجی علیه آمریکا انجام می شد.

یک مقام آمریکایی که رئیس یک شرکت پشتیبان خدمات کامپیتوری به این بانک ها است  در این زمینه گفت که این حمله سایبری ما را از خواب غفلت بیدار کرد. موجب شد توجه ما جلب شود و این موضوع را جدی بگیریم.

واشینگتن پست در این زمینه نوشت: نگرانی از انجام حملات بیشتر موجب شد که دولت اوباما گزینه هک کردن شبکه های ایران را از روی میز بردارد و مشکل را از ریشه حل کند. مقامات کنونی و سابق آمریکایی می گویند: به این ترتیب دولت تصمیم گرفت پروژه ای را آغاز کند که تا کنون هیچگاه در چنین مقیاسی عملیاتی نشده بود. آمریکا از بیش از 100 کشور خواست به رفع ترافیک کامپیوتری ایجاد شده کمک کنند.

هرچند این حملات پایان نیافت اما به گفته مقامات یک الگو برای واکنش به چنین حملاتی ایجاد کرد. یک مقام عالی آمریکایی در این زمینه اظهار داشت: هراندازه هم که توانمندی ها زیاد باشد، همواره این امکان وجود دارد که در زمان حمله سایبری، پیامد های ناخواسته ایجاد شود.

به گزارش این روزنامه آمریکایی حمله سایبری ایران با بانک های آمریکایی زمانی انجام شد که دولت آمریکا تحریم ها علیه ایران را تشدید کرد. اما آنهایی که در ایران این حمله سایبری را طراحی کردند بسیار ماهر بوده اند. بانک های آمریکایی میلیون ها دلار برای حل این مشکل هزینه کردند. در آن زمان کارشناسان فنی از آژانس های مختلف در واشینگتن گرد هم آمدند تا در مورد واکنش مناسب رایزنی کنند. گزینه اقدام متقابل و هک کردن شبکه های ایران از روی میز حذف شد به دلیل اینکه بسیار تحریک آمیز به نظر می رسید. اما مقامات دفاعی گفتند که آنها گزینه دیگری دارند که موثر تر است و در عین حال بدون سر و صدا و دقیق خواهد بود.

همچنین واشینگتن این گزینه را که از طریق کانال های پشت پرده برای تهران پیام بفرستد را نیز بررسی کرد اما سرانجام  به دلیل اینکه این گزینه نیز می توانست واکنش پیش بینی نشده ایران را به دنبال داشته باشد، از آن صرفنظر شد.

کاخ سفید به این نتیجه رسید که واکنشی نشان دهد که بخشی از آن دیپلماتیک و بخش دیگری تکنیکی بود و سرانجام آمریکا  از 120 کشور جهان کمک خواست

به همین دلیل در نهایت در پاییز کاخ سفید به این نتیجه رسید که واکنشی نشان دهد که بخشی از آن دیپلماتیک و بخش دیگری تکنیکی بود . واشینگتن از 120 کشور جهان کمک خواست تا ترافیک کامپیوتری محلی خود را منفصل کند و کد کامپیوتری آسیب دیده را از سرورهای سراسر جهان پاک کنند.

کریس پینتر، مسئول بخش سایبری وزارت خارجه آمریکا در این زمینه گفت: ما از همه خواستیم تا به رفع این مشکل کمک کنند. در حالی که وزارت خارجه آمریکا این موضوع را با همتایان خود در سراسر جهان در میان می گذاشت، تکنیسین های سایبری نیز با همتایان خود در سراسر جهان تماس می گرفتند. مقامات کشورهای مختلف، بنا بر قوانین و توانایی های فنی خود، واکنش های متفاوتی داشتند. اما در نهایت یک چارچوب همکاری با کمک شماری از کشورها پدید آمد که به حل این مشکل کمک کردند.

تحلیگران می گویند از بهار 2013 میزان تلاش ایران برای این حملات سایبری کاهش یافت که بخشی از آن مربوط به آماده شدن برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران بود و بخش دیگر مذاکرات هسته ای . جیمز لویس، تحلیلگر مرکز مطالعات بین الملل و استراتژیک می گوید:  در مذاکرات هسته ای پیشرفت ایجاد شد و امید به لغو تحریم ها افزایش یافت. به این ترتیب رفتار ایران هم تغییر کرد. البته به گفته مقامات سرویس های جاسوسی آمریکا هنوز مشخص نشده است که آیا قصد ایران از حملات سایبری سال 2012 وارد آوردن آسیب واقعی به شبکه های آمریکا بوده یا این تنها یک پیام بوده است. اما در نهایت این نکته روشن است که ایران پتانسیل ایجاد آسیب در سیستم های کامپیوتری را دارد.

منابع: واشنگتون پست و وبسایت دیلماسی ایرانی (http://www.irdiplomacy.ir/)


  • محمد یی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی