آشنایی با هکرهای ناشناس یا انانیموس از ابتدا تا به امروز :: پارس دانلود

كد ساعت و تاريخ

تور دبی

پارس دانلود

امنیت ، شبکه ، بازی های رایانه ای ، اخبار سایبری ...

پارس دانلود

امنیت ، شبکه ، بازی های رایانه ای ، اخبار سایبری ...

پارس دانلود

امام علی (ع) می فرماید:
هیچ گناهکاری را نا امید مکن، چه بسیار گناهکاری که عاقبت به خیر گشته
و چه بسیار خوش کرداری که در پایان عمر تباه شده و جهنمی گشته است.

Dear friends, it's best to look at the history of these 50 years We rebelled when there was no better ally than the United States for America Once we resurrected, we did not even know how to handle an old tank We rebelled when even the food in Iran was not enough for all people Once we resurrected, we did not even know what the real meaning of war was When we rose, everyone said that Iran was the most stable country in the region and now... We are the strongest regional power in terms of political stability We are the strongest country in the region in the military field We are the strongest region in the field of new science We are the strongest country in the field of manufacturing all types of missiles We are the strongest country in the region in terms of national, local, regional and family security We are the strongest cyberwar region in the region We are the strongest country in the field of domestic production (of course, our present president is an animal in all respects destroying the country, I love tramp) We are the strongest country in the region for the use of nuclear technology (and the region's poorest country in the field of nuclear weapons production (because our religious scholars consider this as equal to the war on God) We are the best in the world in the field of science production We are a member of the best countries in the field of medicine and family health We are a member of the best nations in the field of nanotechnology And... But before the revolution, we were only the military power of the region But before the revolution, we were the largest producer of crude oil But before the revolution, people were dying from the lack of science, food, lost culture, and so on .... But before the revolution, we were the only importer But before the revolution we had no private science But before the revolution, we had no scientist inside Iran But before our revolution our doctors were Indian But before the revolution, we did not know how to build a tower And... Please tell me which one is better? Before the revolution or after the revolution

لوگو روشنگری
طبقه بندی موضوعی
مهدویت امام زمان (عج)

آشنایی با هکرهای ناشناس یا انانیموس از ابتدا تا به امروز

محمد یی | جمعه, ۲۰ شهریور ۱۳۹۴، ۰۶:۵۰ ق.ظ

 نتیجه تصویری برای ‪Anonymous Hackers‬‏

بر طبق اصول این گروه هر کس که با فلسفه این گروه و چند قانون ابتدایی آن موافق است می‌تواند خود را به عنوان هکر گمنام معرفی کند و در برنامه‌های این گروه آن‌ها را یاری دهد.
 اگر فیلم «وی برای وندتا» (V for Vendetta) را دیده باشید، شخصیت اصلی آن که هویتی آنارشیستی دارد، همیشه بر چهره ماسک خاصی را می‌پوشاند. فارغ از خود فیلم که شخصیت اصلی آن رویکردی خشن، تخریب‌گر و ضد اجتماع دارد، این ماسک به سمبلی برای مبارزات مدنی شهروندان در جای‌جای جهان تبدیل شد که نمونه‌های اخیر چنین استفاده‌ای از آن را در بهار عربی و اعتراضات مردم ترکیه دیدیم.

اما گروهی که این ماسک را پررنگ‌تر کرد و  هویتی جدید به آن بخشید گروه هکرهای گمنام (Anonymous Hackers) است که با عنوان هکتویست‌ها نیز معرفی می‌شوند (ترکیبی از Hacker + Activist) و از سال ۲۰۰۳ رسما اعلام موجودیت و شروع به کار کرده‌اند.


 این گروه برخلاف سایر گروه‌ها و تشکل‌های مدنی ماهیتی منسجم و رکنی به عنوان رهبر یا رئیس ندارد. بر طبق اصول این گروه هر کس که با فلسفه این گروه و چند قانون ابتدایی آن موافق است می‌تواند خود را به عنوان هکر گمنام معرفی کند و در برنامه‌های این گروه آن‌ها را یاری دهد. در این گروه تصمیم‌ها بر اساس ایده‌های مطروح شده توسط اعضا گرفته می‌شود و دستورالعمل خاصی برای فعالیت ندارند. فایده اصلی فقدان عنصر رهبری و فعالیت غیرمنسجم گروه این است که اقدامات آن را نمی‌توان به پای تمام اعضای آن نوشت و در موارد بسیاری که در کشورهای مختلف عده‌ای از اعضای آن دستگیر شده‌اند، موجب لورفتن یا دادگاهی شدن عضو دیگری نشده است.


 فلسفه اساسی تشکیل و فعالیت گروه را در یک چیز می‌توان خلاصه کرد: مقابله و مبارزه با سانسور و کنترل اینترنت. در این راستا نیز گروه دولت‌ها و کمپانی‌های بزرگی را تاکنون و به ویژه در سال‌های ابتدایی‌اش هدف قرار داده است، که در این میان می‌توان به دولت‌های امریکا، اسرائیل، تونس و اوگاندا و شرکت‌های پی‌پال، مسترکارد، ویزا و سونی اشاره کرد که هر یک به دلایل مختلف صورت پذیرفته است و البته باعث شناسایی و دستگیری بعضی از اعضای گروه در این کشورها شده است. البته ناگفته نماند که هکرهای گمنام در بحبوحه بهار عربی از این جنبش نیز بسیار حمایت کردند.

قوانین گروه نیز خیلی ساده به نظر می‌آیند: «هویت کسی از اعضای گروه را فاش نکن، درباره گروه هیچ‌گاه صحبت نکن، و هرگز به رسانه‌ها حمله نکن.» همین سه اصل ابتدایی مبنای تمام فعالیت‌های اعضا است و محدودیت دیگری بر سر راهشان نیست. اعضای این گروه عمدتا از ادبیات مشابهی نیز استفاده می‌کنند و در هنگام اعلام ماموریت‌های خود از جملاتی نظیر «فراموش نمی‌کنیم، نمی‌بخشیم و منتظر ما باشید» استفاده می‌کنند. این گروه تاکنون مناقشات زیادی داشته‌اند، منتقدان آنان را ضدیهود و یا تروریست‌های سایبری می‌دانند و طرفداران‌شان از آن‌ها با عنوان مبارزان آزادی و رابین‌هودهای دنیای دیجیتال یاد می‌کنند.

برای بررسی اقدامات این گروه از بدو تشکیل تا به امروز نیز می‌توان به مقابله با کلیسای ساینتولوژی و حمله به پایگاه‌های اینترنتی آن، تسهیل به ارتباطات مردم در دوران بهار عربی، حمایت از معترضین قتل مایکل براون در فرگوسن، حمایت از ویکی‌لیکس و انتشار اسناد آن، و در نهایت کمک به مردم در زمان سیل در اوکلاهاما در امریکا اشاره کرد. شیوه اعلام و اجرای هر یک از این طرح‌ها هم معمولا به این شکل است که طی پیامی ویدیویی فردی با ماسک مورد اشاره بر صورت اقدام جدید گروه را به عنوان ماموریت آن اعلام می‌کند و پس از آن اعضای گروه در سراسر دنیا شروع به پیگیری ماموریت اعلام شده می‌کنند.

البته باید به این نکته هم توجه داشت که فعالیت‌های گروه در آغاز بیشتر چهره‌ای آنارشیستی به خود داشت ولی با گذر زمان شاهد دموکراتیک‌تر شدن آن هستیم و دیگر فعالیت‌های این گروه به ویژه پس از سال ۲۰۱۰ رنگ و بوی حمایت از شهروندان در برابر دیکتاتوری‌ها و کمک‌رسانی به ایشان در زمان‌های بحرانی به خود گرفته است.

اما هدف اصلی از نوشتن این گزارش و معرفی گروه‌ هکرهای گمنام، توضیح ماموریت اخیر این گروه است؛ «ماموریت شارلی ابدو». پس از اقدامات تروریستی صورت گرفته در پاریس طی روزهای گذشته و حمله به دفتر نشریه فکاهی چارلی ابدو که منجر به قتل ۱۰ روزنامه‌نگار و دو پلیس و زخمی شدن تعداد دیگری از شهروندان فرانسوی شد، این گروه نیز موضع خود را در این باره اعلام کرد.



 ◄ فردای حمله تروریستی به دفتر مجله، گمنام‌ها فیلمی منتشر کردند که در آن صحنه‌هایی از سوگواری مردم جهان و یادبود قربانیان این حادثه نشان داده می‌شد و بعد هکری با ماسک بر صورت آغاز ماموریت شارلی ابدو را اعلام کرد، وی در این ویدئو که به زبان فرانسوی است، می‌گوید:

«طی اقدامات تروریستی انجام یافته در پاریس و حمله وحشیانه به نشریه شارلی ابدو، تمام هکرهای گمنام سراسر سیاره تصمیم گرفته‌اند که علیه شما تروریست‌ها اعلام جنگ کنند. ما تک تک شما را تا به آخرین نفر پیدا خواهیم کرد و خواهیم کشت. شما به خودتان اجازه دادید که جان انسان‌های بی‌گناه را بگیرید و به همین خاطر ما انتقام خون آن‌ها را از شما خواهیم گرفت. ما تمام فعالیت‌های آنلاین شما را رصد خواهیم کرد و تمام اکانت‌های شبکه‌های مجازی شما را خواهیم بست. شما نخواهید توانست قوانین شریعت خود را بر دموکراسی‌های ما تحمیل کنید. ما اجازه نخواهیم داد حماقت شما آزادی‌های ما و آزادی بیان ما را از بین ببرد. ما به شما اخطار دادیم. منتظر ویرانی و فروپاشی خود باشید. ما شما را هر جای کره زمین گیر می‌آوریم، شما دیگر هیچ کجا امن نخواهید بود. ما گمنام هستیم، ما بی‌شماریم، ما فراموش نمی‌کنیم، ما نمی‌بخشیم، از ما بترسید. القاعده و داعش شما طعم انتقام ما را خواهید چشید.»

این پیام ویدئویی و تهدید طبق روال معمول این گروه تنها تهدید نخواهد ماند و آن‌ها نشان داده‌اند که به اظهارات‌شان عمل می‌کنند. این انجام ماموریت‌ها برای اعضای گروه به ویژه در ماموریت شارلی ابدو آنقدر حیاتی است که در زمانی کمتر از ۲۴ ساعت از انتشار ویدئو حساب توییتری این ماموریت اعلام کرد اولین وبسایت جهادی‌ها را با نام انصار الحق و به آدرس Ansar-alhaqq.net، منهدم کرده است.

خلاصه که تروریست‌های جهادی دیگر خوشبختانه باید فاتحه استفاده از ابزارهای دیجیتال و جوامع مجازی را بخوانند چرا که هر کجا که بروند و از هر سرویسی که استفاده کنند، توسط هکرهای گمنام پیدا خواهند شد و فعالیت‌شان به بن‌بست خواهد رسید. تجربه سابق این گروه هم نشان داده که حتی دولت‌های ابرقدرتی چون ایالات متحده در صورت تهدید این گروه در امان نخواهند بود چه برسد به گروه‌های کوچک و جماعتی رادیکال که به افراد عادی و غیر مسلح حمله می‌کنند. پس به زودی و با اتکا به ماموریت شارلی ابدو شاید بتوان محو تروریسم و افراطی‌گری را حداقل در فضای مجازی، به نظاره نشست.

منبع: آشیانه هک

  • محمد یی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی