بازیهای رایانهای و اهداف دشمن (قسمت دوم)
سرگرمى کودکان و نوجوانان نگاه کرد؛ بلکه باید به آنها از دید دشمنان تفکر اسلامى نگریست و در مقابل با تولید جانشینهاى مناسب براى اینگونه بازىها با توجه به عمق منابع ملى و مذهبى به مبارزه با این تجاوز پرداخت.ابزار جذاب براى تفریح و
سربازان رایانهاى بىهیچگونه حساسیت، نظارت و کنترل تا عمق خانههایمان نفوذ مىکنند!؟
در این قسمت از گزارش "بازیهای رایانهای و اهداف دشمن"قصد داریم بازیها را از بعد حمله نظامی به ایران بررسی کنیم.
بازى رایانهاى حمله به ایران(Assault on Iran)
در این بازى رایانهاى که پنجاه و هشتمین مأموریت بازى شرکت کوماروار است، سربازان آمریکایى وظیفه دارند ضمن حمله به تأسیسات هستهاى نطنز، دانشمندان ایرانى را از بین ببرند و یک دانشمند را زندانى کنند.
شرکت سازندهی این بازى کوما ادعا کرده است: از آنجا که در زمینه اهداف واقعى ایران از جمله غنىسازى اورانیوم به منظور تبدیل شدن به دومین کشور اسلامى (پس از پاکستان) داراى بمب اتمى، تردیدى وجود ندارد. و از سوى دیگر حمله نظامى گسترده و اشغال ایران مىتواند با توجه به در تیررس بودن منابع نفتى خاورمیانه از سوى ایران به گسترده شدن دامنه جنگ در منطقه بیانجامد، یک عملیات نظامى کوچک به منظور نابودى پایگاه هستهاى و فناورى اتمى ایران، بیشتر مىتواند مانع از دستیابى این کشور به بمب اتمى شود.
"کیتهالپر" به سایت فارسى بىبىسى گفته است: هنوز خیلى از آمریکایىها از برنامه هستهاى ایران نگرانند، براى همین ما به بازآفرینى موقعیتها دست مىزنیم تا بحثهاى مرتبط را پوشش دهیم. کاربران زیادى با ارسال طومار اینترنتى به ما گفتند که این بازى را به دلایل سیاسى دوست ندارند، ولى ما یک مؤسسه سیاسى نیستیم،این بازى فرصتى ایجاد مىکند که ما به برنامه اتمى ایران فکر کنیم.
با این حال توجیه طراحان بازى در تولید این بازى، استناد به جملهاى از جرج بوش، رئیس جمهور پیشین آمریکا است که گفت:در برابر تهدیدات هستهاى جمهورى اسلامى تمام گزینهها قابل بررسى است .
بازی Arma III:
بازی رایانهای Arma III با محوریت حمله به نیروهای دشمن در منطقه درگیر نیروهای ناتو، با داستانی ساختگی نقطه درگیری و نیروهای ایرانی مستقر در منطقه را معرفی میکند.
در این بازی سعی شده تا نیروهای ایرانی را متخاصم معرفی و محوریت درگیریها را بر آن اساس متمرکز کند.
بازى رایانهاى نجات گروگانهاى آمریکایى (Iran Hostage Rescue)
در این بازى که باز هم محصول شرکت کوما است، شما در نقش نیروهاى ویژهاى هستید که وظیفهتان نجات گروگانهاى آمریکایى است که در سفارتخانه آمریکا در تهران زندانیند. این بازى به مناسبت فرارسیدن بیست و پنجمین سالگرد این حادثه به بازار عرضه شد. شرکت سازنده اعلام کرد که براى ساخت این بازى از اسناد رسمى و نیز فیلم ویدئویى مصاحبه با آنتونیو مندز؛ از مسؤولان سابق سازمان سیا استفاده شده است .
هرچند این شرکت، با تحریف اتفاقى که منجر به شکست مفتضحانه آمریکا در طبس شد، بازى را با پیروزی نیروى ویژه به اتمام میرساند.
در قسمت دوم بازى وقتى شما وارد استادیوم مىشوید تا با استفاده از هلىکوپتر از آنجا خارج شوید، اتوبوسى را مىبینید که تصویر امام خمینى(ره) و یک بسیجى بر روى آن نقش بسته شده است و روى آن نوشته شده است: «پرورش جوانان خداجوى بسیجى فتح الفتوح امام است.» و با فونت کمرنگتر زیر آن جملهای از مقام معظم رهبرى است، که نوشته این متن روى اتوبوس با زمان اتفاق مورد نظر همخوانى ندارد. آیا این موضوع عمدى است یا یکى از اشتباهاتى است که به علت بىدقتى اتفاق افتاده مانند نوشتههاى روى کارتنهاى حاوى توپهاى ورزشى در استادیوم.
بازی Splinter Cell-Blacklist:
موضوع داستان این بازی که در مرز ایران و عراق اتفاق میافتد، از این قرار است که کشورهای منطقه (ایران و عراق) که از سالها جنگ و اشغال آمریکا در منطقه به ستوه آمدهاند تمام منابع خود را برای دادن اولتیماتوم به آمریکا جمع میکنند و به آمریکا میگویند یا نیروهای خود را خارج کند یا با عواقبش روبرو خواهد شد.
نکته قابل توجه در این بازی صحبت کردن برخی از شخصیتهای بازی و حتی خود فیشر به زبان فارسی است و فیشر با نیروهای ایرانی نیز درگیر میشود.
جهنم خلیج فارس مشهور به بازی یا مهدی(عج):
در این بازی یک شخصیت اصلی وجود دارد که بهوسیلهی یک نوجوان هدایت میشود و او یک آمریکائی است و با یک پایانه نفتی به خلیج فارس آمده است تا با عملیاتی چند گروگان آمریکائی را که در آنجا اسیرند آزاد کند. در مقابل او کسانی که در پایانه هستند ظاهرا ایرانیاند و با او برخورد و درگیری دارند. اما بالاخره این فرد همه را میکشد و گروگانها را آزاد میکند.
بازی Battlefield3:
بتلفیلد یکی از بازیهای بسیار مشهور در صنعت بازی های رایانهای است. شرکت EA از سال ۲۰۰۲ تولید سری بازی Battlefield رو با عنوان Battlefield 1942 آغاز کرد.
«بلک برن» درخواست پشتیبانی میکند و کاروان نظامی «ام۱ آبرامز» که به وسیله سرجوخه «میلر» برای کمک به گروه «بلکبرن» آمده ولی سرجوخه میلر توسط PLR اسیر میشود. و گلوی سرجوخه «میلر» توسط «سلیمان» در یک اقدام تروریستی بسیار شبیه به اقدامات القاعده در مقابل دوربین بریده میشود.
طی عملیاتی در تهران البشیر دستگیر میشود و در آخرین جملات قبل ازمرگ، از قصد سلیمان مبنی بر انفجار دو سلاح هستهای در نیویورک و پاریس سخن به میان میآورد.
اما پس از مدتی بمب هستهای در پاریس منفجر میشود و ۸۰ هزار نفر کشته میشوند. و بالاخره پس از درگیریهای فراوان سلیمان توسط بلک برن کشته میشود و بلک برن سلاحی را که قرار است در نیویورک منفجر شود در اختیار میگیرد.
بازی "جنگ نفت: حملات ایران" Modern War:
بازی جنگ نفت - حملات ایران که از جمله بازیهای استراتژیک است تلاش میکند تا جنگ احتمالی آینده ایران را شبیه سازی کند.
انتخابات سال 2014 عراق بسیار تعیین کننده، همچنین همراه با تنشهای فرقهای و خشونت سیاسی است. در حالی که حزب برنده العراقیه از حمایتهای مشترک شیعیان و سنیها الهام گرفته اما بسیاری از شیعیان به جای این حزب به الدعوه، شورای انقلاب اسلامی عراق و یا جریان صدر رأی دادند. بنابراین نخستوزیر ایاد العلاوی برای دستیابی به اکثریت مجلس شدیدا به حمایت کردها وابسته شده که البته منجر به عصبانیت بیشتر احزاب شیعه مخالف میگردد. روابط وی با ایران نیز دچار تنش فزایندهای میشود زیرا تهران نگران تلاشهای دولت جدید برای تقویت روابط خود با آمریکا است.
این بازی متشکل از یک نقشه در اندازه 22×34 اینچ، 228 کارت نشانگر نیروها و یک دستورالعمل 16 صفحهای است. این بازی "نسخهای بروز رسانی شده و توسعه یافته از بازی کلاسیک "جنگ نفت" است که توسط شرکت انتشارات شبیهسازی در دهه 1970 چاپ میشد. اگرچه تفاوت زیادی در نحوه اجرای این بازیها (بالاخص در حوزه قدرت هوایی و هوابرد/لجستیک) وجود دارد اما این بازی به میزان زیادی دارای حال و هوای همان بازیهای قدیمی دهه هفتاد است.
ایرانیها در صورتی که چهار شهر اصلی را تسخیر کنند برنده محسوب میشوند در حالی که آمریکاییها اگر ایرانیها را در دو شهر متوقف کنند پیروز خواهند بود البته این نشانگرهای پیروزی میتوانستند در حین انجام بازی تغییر یابند.
دستاوردهای دشمنان ایران از طراحی این گونه بازیها:
1-خطرناک بودن انقلابهایی که به واسطه بیداری اسلامی به وجود آمده است و شورشهایی که از پی حکومت پادشاهی عربستان سعودی به وجود خواهد آمد.
2-نقش ایران به عنوان الهام بخش جنبشهای ضد آمریکایی و خطر این جنبشها برای امنیت مردم آمریکا و جهان.
3-مظلوم نمایی آمریکا به عنوان کشوری که همیشه جهت تهدیدها و حملات تروریستی میباشد.
4-القای غیر مستقیم منفی بودن شوروی کمونیست و شباهت جنبشهای اسلامی و انقلابی به آن و خطر دوباره شکل گیری آن.
5-محق جلوه دادن آمریکا برای ورود به خاورمیانه و انجام عملیاتهای نظامی برای دفع چنین انقلابها و حملات خطرناک تروریستی
منبع: گرداب
- ۹۵/۰۳/۰۲
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.