وب سایت یاهو به شرکت Verizon فروخته شد
وب سایت یاهو بعد از سالها فعالیت بعد از اینکه خبر تعطیلی یاهو مسنجر را در ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ را اعلام کرد و در کل این سایت رو به زوال رفته بود و کاربرد خود را در میان کاربران اینترنتی از دست داده بود وب سایت خود را به شرکت Verzion به یمت ۴٫۷ میلیارد دلار فروخت. این در حالی میباشد که ماریسا مایر به عنوان هفتمین و آخرین مدیر عامل شرکت یاهو با دریافت بیش از ۵۰ میلیون دلار این شرکت را ترک خواهد کرد. شرکت وریزون یک شرکت ارائه دهنده خدمات شبکه اینترنت وایرلس ، خدمات تلویزیونی روی موبایل و خدمات تجارت الکترونیک می باشد. فروش یاهو سبب متحد شدن این شرکت با یکی دیگر از ستاره های سقوط کرده دنیای مجازی یعنی AOL می شود. AOL اولین پورتال دنیای مجازی سال گذشته با قیمت ۴٫۴ میلیارد دلارخریداری شد. ایالات متحده با داشتن بزرگترین خط اینترنتی وایرلس جهان، تمرکز خود را بر ادغام دو سایت از پرکاربردترین سایت ها با بیش از ۱۴۰ میلیون کاربر از سراسر جهان گذاشت. ترکیب این دو سایت نزدیک به ۱۰ میلیارد دلار برای آمریکا هزینه به همراه داشته است. اما در حال حاضر بزرگترین سوال این میباشد که چه بلایی سر یاهو آمده است؟ یاهو برای دهه های متوالی به عنوان پرکاربرترین سایت جهان شناخته میشد. این در حالی میباشد که کاربران یاهو برای کارهای زیادی از جمله موتور جستجوی یاهو، ایمیل یاهو، یاهو مسنجر، اخبار یاهو، گروه یاهو، پاسخ یاهو، تبلیغات، نقشههای آنلاین، اشتراک گذاری ویدئو و عکس، ورزشهای فانتزی و شبکههای اجتماعی به این شرکت وابستگی زیادی داشتند. با این حال با روند رو به رشد گوشی های هوشمند در دنیای مجازی یاهو به فراموشی س#### شد. در ژانویه ۱۹۹۴، جری یانگ و دیوید فیلو، دانشجویان فارغالتحصیل مهندسی برق دانشگاه استنفورد، وب سایتی به نام «راهنمای جری و دیوید برای شبکه جهانی وب» ایجاد کردند. راهنمای دیوید و جری، این قابلیت را داشت که وب سایتها را جستجو کند. این جستجوگر بعدها بهبود یافت و به یکی از جستجوگرهای محبوب جهان تبدیل شد. سرانجام در آوریل ۱۹۹۴، «راهنمای جری و دیوید برای شبکه جهانی وب» به یاهو تغییر نام یافت.
یاهو به رشد خود در سراسر دهه ۱۹۹۰ ادامه داد تا در نهایت به محبوبترین جستجوگر اینترنت تبدیل شد از این رو قیمت سهام یاهو سر به آسمان کشید به طوری که در تاریخ ۳ ژانویه ۲۰۰۰، قیمت هر سهم یاهو به ۱۱۸٫۷۵ دلار رسید.
ورایزون قرار است این قرارداد را پیش از باز شدن بازارها در روز آتی علنی کند، قراردادی که به طرز چشمگیری سرنوشت یاهو را متحول خواهد کرد، سرنوشتی که طی سالهای گذشته با روی کار آمدن مدیران مختلف، چندان مطلوب نبوده است و این شرکت سختی های زیادی را پشت سر گذاشته است.
به نظر میرسد که ورایزون پس از رقابت سنگین با شرکتهایی همچون TPG و حتی AT&T، در این مزایده پیروز شده است.
پرداخت مبلغ ۴.۸ میلیارد دلار برای خرید یاهو کمی بیشتر از مبلغی است که ورایزون سال گذشته برای خرید شرکت AOL پرداخت کرد. هدف ورایزون از خرید یاهو و همکاری با این شرکت تقویت سرویسها، خدمات و تبلیغات این شرکت مخابراتی است. یاهو اولین بار مزایده برای فروش خود را در ماه فوریه برگزار کرد.
آیا این قرارداد جدید به معنی پایان فعالیت ماریسا مایر در نقش مدیر عامل یاهو است؟ گزارشها مبنی بر این است که مایر کم کم از یاهو خداحافظی خواهد کرد. این قرارداد هم چنین میتواند به معنی پایان کار یاهو به عنوان یک شرکت فعال باشد و این شرکت از این پس تنها مالک ۳۵.۵ درصد از یاهو ژاپن خواهد بود، سهم ۱۵ درصدی یاهو در شرکت تجارت الکترونیکی چینی علی بابا نیز هم چنان پابرجا خواهد ماند.
منبع : باکت
- ۹۵/۰۵/۰۵
اگر مطلب رو از جایی کپی میکنید منبع رو درست درج کنید.
لطفا منبع رو به buket.ir تغییر دهید.