چگونه یک سایت از دسترس خارج می شود؟
تصویر 1: حملات DDos یکی از رو به رشدترین حملات سایبرری اخیر بوده است
طریقه کار این حملات به این شکل است که ترافیک زیادی بر روی سرورهای یک شرکت ایجاد میکنند تا کاربران نتوانند به علت کثرت مراجعات به آنها دسترسی پیدا کنند.
از همین رو، شرکت امنیتی آربور نت وُرک (Arbor Network) به تشکیلات اقتصادی و مدیران وبسایتها کمک میکند تا در مقابل حملات سایبری DDos ایستادگی کنند.
در همین راستا، تحقیقات اطلس با همکاری بیش از 330 تن از مشتریانی که به صورت ناشناس با شرکت آربور نت وُرک کار میکنند، نقشه حملات دیجیتال را به صورت تعداد حملات سایبری انجام شده سراسر جهان ترسیم کرده است.
اطلس در طول 18 ماه گذشته با بررسی میانگین 124 هزار حمله سایبری در هفته، نشان میدهد که سال 2016 به نسبت سال قبل خود 73 درصد افزایش حملات سایبری را تجربه کرده و برخی از وبسایتها با 579 گیگابیت درخواست در یک ثانیه مواجه شده بودند.
نتایج بدست آمده از حملات سایبری در سال 2015 و 2016 نشان میدهد که:
- در سال 2015، در کل 274 حمله سایبری از نوع DDos و با 100 گیگابیت درخواست در یک ثانیه صورت گرفت، در حالی که در نیمه اول سال 2016، تعداد 223 حمله سایبری انجام شده است.
- در سال 2015، در کل 16 حمله سایبری از نوع DDos و با 200 گیگابیت درخواست در یک ثانیه صورت گرفت، در حالی که در نیمه اول سال 2016، تعداد 274 حمله سایبری انجام شده است.
- ایالات متحده آمریکا، فرانسه و بریتانیا بیشترین حملات سایبری DDos با بیش از 10 گیگابیت درخواست در یک ثانیه را تجربه کردهاند.
برای شفافتر شدن این اعداد و ارقام باید گفت که تنها با حمله سایبری 1 گیگابایت در ثانیه، بیشتر سازمان ها از کار میافتند و سروها از کار می افتند. نتایج تحقیقات اطلس همچنین نشان می دهد که در نیمه اول سال 2016 حملات سایبری 1 گیگابایتی بودهاند ( با 30 درصد افزایش نسبت به سال 2015) و شرکت امنیتی آربور نت ورک پیشبینی میکند میانگین این حملات تا پایان سال 2016 به 1.15 گیگابایت در ثانیه برسد.
دارن آنستی، مدیر امنیت فناوری شرکت امنیتی آربور در این رابطه اظهار می دارد که دادههای بدست آمده نیاز به دیوارهای دفاعی چند لایه و هیبریدی را برای مقابله با حملات DDos به اثبات میرساند.
علاوه بر این، اگرچه حملات سایبری DDos در حال افزایشاند، اما هنوز 80 درصد از آنها زیر 1 گیگابایت در ثانیه و 90 درصد زیر یک ساعت هستند.
یکی از راههای مقابله سریع با این نوع از حملات واکنش سریع به حملات کم سرعت و کوتاه مدت است، مخصوصا حملاتی که هدف آن ها فایروال ها و آی پی اس هستند.
بسیار روشن است که حملات DDos مسئلهای در حال رشد هستند و نمی توان آن را نادیده گرفت. از همین رو، یافتههای این تحقیق میتواند توجیهی برای افزایش بودجه شرکت های امنیتی IT برای مقابله با حملات سایبری DDos باشد.
پوکمنگو و ویکیلیکس تازهترین اهداف حملات DDos
تصویر 3: حمله سایبری DDos به ویکی لیکس
در تازه ترین حملات سایبری موسوم به DDos، ویکی لیکس مورد حمله قرار گرفته است. وبسایت افشاگر ویکی لیکس پس از آنکه اعلام کرد قصد دارد ایمیلهای مربوط به ساختارهای قدرت در ترکیه و حزب عدالت و توسعه را فاش کند، مورد حمله هکرهای وابسته به دولت ترکیه قرار گرفت و به گفته خبرگزاری راشا تودی روسیه، این حملات از نوع DDos بودهاند که منجر به از دسترس خارج شدن صفحه مربوطه شده است.
تصویر 4: حمله سایبری DDos به بازی پوکمنگو
هدف دیگر هکرهای DDos، بازی معروف و جدید پوکمنگو بوده است، به طوری که ترافیک زیادی روی سرورهای این بازی در آمریکا و اروپا ایجاد شد و کاربران نتوانستند این بازی را اجرا کنند و برخی شاهد قفل شدن بازی بودند.
ایدئولوژی هکرهای DDos
هکرهای ناشناس بر این باورند که دنیای واقعی و دنیای مجازی هیچ تفاوتی با هم ندارد؛ دقیقا مانند دنیای واقعی که برای اعتراض عدهای در جلوی ساختمانی جمع میشوند و شروع به اعتراض و اشغال آن میکنند، در دنیای مجازی نیز عدهای در پشت کامپیوتر خود مینشیند و با فشار دکمه رفرش سعی در اشغال فضای آن وبسایت به جهت کاهش سرعت وبسایت و یا از کار انداختن آن در یک زمان کوتاه را دارند.
منابع:
http://www.networkworld.com/article/3094363/security/cyber-attacks-are-on-the-rise.html
https://www.rt.com/news/352148-wikileaks-turkey-government-emails/
منبع: گرداب
- ۹۵/۰۵/۲۰