تهدیدات سایبری؛ چالش جدید صنعت نفت جهان
به گزارش واحد بینالملل سایبربان؛ از زمان کشف استاکسنت در سال 2010 که کنترلکنندههای صنعتی قابلبرنامهریزی را هدف قرار میداد. خاورمیانه به یکی از نقاط تمرکز افزایش تهدیدات سایبری در سطح جهان تبدیلشده است.
بهطور مثال در سال 2015، موسسهی امنیت سایبری سیمنتک (Symantec) نوع جدیدی از بدافزار برداشت اطلاعات به نام «تروجان لازیوک» را کشف کرد که شرکتهای انرژی بینالمللی را هدف قرار میداد. بیشترین حملات گزارششدهی این بدافزار، به ترتیب به کشورهای امارات، عربستان سعودی، کویت، عمان و قطر اختصاص دارد.
با افزایش کیفی و کمی حملات سایبری، ریشهی حملات صورت گرفته، معمایی است که ذهن کشورهای صدمه دیده را مشغول میکند. تحلیلها نشان میدهد، خطراتی که تولیدکنندگان نفت و گاز را تهدید میکنند، در حال افزایش هستند.
مؤسسات صنعتی و شرکتها تلاش فراوانی برای تقویت امنیت سایبری خود به کار بستهاند. بسیاری از دولتهای ملی خاورمیانه، در حال برنامهریزی برای تقویت زیرساختهای خود در زمینهی یاد شده هستند. برای مثال، قطر، در سال 2014، سومین نسخهی استاندارد ملی امنیت سیستمهای بحرانی اتوماسیون و کنترل صنعتی را منتشر نمود. در همین سال، سازمان امنیت ملی الکترونیک امارات نیز، رعایت استانداردهای جدیدی از جمله ایزو 27001 را به قوانین خود افزود.
با وجود این اصلاحات، ادامهی ضعف خاورمیانه در امنیت سایبری بدان معنا است که توسعهی متوازن امنیت سایبری به عوامل بیشتری از تصویب قوانین نیازمند است.
منبع: سایبربان
- ۹۵/۰۶/۲۳
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.