آغاز مجدد اتهامپراکنی سایبری آمریکاییها علیه ایران
بعد از وارد کردن اتهام چند روز گذشته به ایران مبنی بر حمله به سامانههای بانکداری و بخشهای مختلف انرژی سعودی توسط بدافزار شمعون 2، حال برخی گمانهزنیها از جانب کارشناسان آمریکایی مطرح میشود که حمله سایبری ایران به عربستان، در اصل تهدید امنیت ملی آمریکا و زنگ خطری برای دونالد ترامپ است.
بر اساس ادعایی که طی چند روز گذشته، دائماً در رسانههای جهان و همسو با اهداف غرب مطرح میشود، جمهوری اسلامی ایران، اهدافی راهبردی را در عربستان، هدف حمله سایبری قرار داده و باید راهکاری برای متوقف کردن این حملات پیدا کرد. بعد از تحلیل عجیبوغریب بلومبرگ و ربط دادن این حمله به موضوع امنیت ملی آمریکا و به قولی شاخ وشانه کشیدن برای رییسجمهور جدید این کشور، برخی از کارشناسان امنیتی در وزارت امنیت داخلی آمریکا دست به کار شده و این فرصت را، بهترین زمان برای افزایش توان سایبری این کشور، قلمداد کردهاند. این کارشناسان آمریکایی در حالی از ضرورت افزایش و ارتقاء توان امنیتی خود در حوزه سایبری برای مقابله با توان سایبری ایران خبر میدهند که خود نیز به موضوع حمله ایران، به دید تردید مینگرند و حتی در مورد حمله انتسابی سال 2012 نیز هنوز نتواسته اند مدرک محکمه پسندی پیدا کنند.
این کارشناسان آمریکایی در اظهارنظرهای مختلفی، همواره از ایران بهعنوان بزرگترین دشمن سایبری خود یاد میکنند و میگویند: «ایران در گذشته ثابت کرده است که میتواند از توان سایبری خود علیه ما استفاده کند و با توجه به تهدیدات موجود، هماکنون آمریکا در وضعیت قرمز قرار دارد.»
نتیجهگیری
بر اساس انتظارها، آمریکا با پایان یافتن دوره انتخابات و کاهش فشارها بر روسیه، مجدداً به سراغ ایران آمده است و از هر موضوعی، قصد دارد به نفع خود و یافتن راهکاری برای تنگتر کردن عرصه بر ایران بهرهبرداری نماید. نکته محرز، عزم جزم این کشور، برای مقابله با توان سایبری ایران، به هر نحو و منطقی است و حال، با مطرحشدن اتهام حمله ایران به عربستان، این فرصت طلایی برای آمریکا ایجاد شده است.
بر اساس اخبار چند وقت گذشته نیز، ظاهراً آمریکا در فضای سایبری، رویکردی تهاجمی را برای آینده اتخاذ کرده است و تغییرات ایجاد شده در ساختار سایبری این کشور، چه از لحاظ نفرات و چه از لحاظ میزان بودجه، بیانگر آیندهای تاریک برای دنیای سایبر خواهد بود.
درهرحال، باید در روزهای آتی، انتظار اتهامات بیشتر و سنگینتر از جانب آمریکا و همپیمانانش را داشت؛ چرا که قطعاً تغییراتی که در فرماندهان سایبری آمریکا طی روزهای آینده صورت میپذیرد، فضای آرامی را در جهان به وجود نخواهد آورد.
منبع: سایبربان
- ۹۵/۰۹/۱۷
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.